Παοκ Αεκ Ξυλο / - Παοκ και άρης αύξησαν την διαφορά από την αεκ:

Παοκ Αεκ Ξυλο / - Παοκ και άρης αύξησαν την διαφορά από την αεκ:. Τους κατέβασαν από το αυτοκίνητο, τους έδειραν και έβαλαν φωτιά pics, vids. Οι οπαδοί των δύο ομάδων πήραν θέση στα επίσημα, τα οποία χωρίστηκαν στα δύο με διμοιρίες ανάμεσά τους. Πιο συγκεκριμένα, αρκετοί οπαδοί της ένωσης προσπάθησαν να μπουν χωρίς εισιτήριο στην θύρα των οργανωμένων περίπου μισή ώρα πριν την μετά από λίγη ώρα (και αρκετό ξύλο) η κατάσταση άρχισε σταδιακά να ηρεμεί. Δες τη φουσκωμένη της κοιλίτσα (photos). Ο μπρούμα 'καθάρισε' και ταλαιπωρεί τον μαρτίνς.

Επεισόδια πριν την σέντρα του ντέρμπι της αεκ με τον παοκ στο οακα. Μερίδα οπαδών των κιτρινόμαυρων που είχε θέση στα επίσημα του ολυμπιακού σταδίου, επιτέθηκε. Την δική της χιουμοριστική ματιά στα πρόσφατα σοβαρά επεισόδια του τελικού κυπέλλου ανάμεσα σε παοκ και αεκ, έδειξε η τηλεοπτική εκπομπή. Καραϊσκάκης» για την 6η αγωνιστική των playoff. Όταν είδαν ένα αυτοκίνητο στο σημείο, όπου επέβαιναν τέσσερα άτομα, κατάλαβαν πως επρόκειτο για οπαδούς του.

ΞΥΛΟ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ | ΠΑΟ-ΠΑΟΚ | ΚΟΜΙΝΗΣ | Doovi
ΞΥΛΟ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ | ΠΑΟ-ΠΑΟΚ | ΚΟΜΙΝΗΣ | Doovi from i.ytimg.com
Ζωντανός για ευρώπη ο παοκ. Επέβαιναν σε μηχανάκια και κρατούσαν ρόπαλα. Δυστυχώς το ξύλο δεν αποφεύχθηκε στον τελικό του οακα. Ο γιάννης αντετοκούνμπο σπάει τα ρεκόρ και έχει το ακαταδίωκτο. Στα χέρια ήρθαν κάτσε και μπαρμπόσα, με τον τζεμπούρ σε έξαλλη κατάσταση να κυνηγά αντιπάλους. Ο ένας να επιστρέψει στις νίκες, ο άλλος να κυνηγήσει τη 2η θέση. Πεδίο μάχης έγιναν οι κερκίδες του οακα λίγα λεπτά μετά από την έναρξη του τελικού! Άγριο ξύλο ανάμεσα στους παίκτες!

Αρχική ετικέτες ξυλο αεκ παοκ.

Μάχες σώμα με σώμα μεταξύ των ματ. Ο μπρούμα 'καθάρισε' και ταλαιπωρεί τον μαρτίνς. Δες τη φουσκωμένη της κοιλίτσα (photos). Επέβαιναν σε μηχανάκια και κρατούσαν ρόπαλα. Στα χέρια ήρθαν κάτσε και μπαρμπόσα, με τον τζεμπούρ σε έξαλλη κατάσταση να κυνηγά αντιπάλους. Όλες οι πληροφορίες για τις μεταγραφές (ηλικία, εθνικότητα, θέση, διάρκεια συμβολαίου, ετήσιες απολαβές), τα ρόστερ κ.α. Τους κατέβασαν από το αυτοκίνητο, τους έδειραν και έβαλαν φωτιά pics, vids. Το ντέρμπι ανάμεσα στον ολυμπιακό και τον παοκ , είναι αθλητική αναμέτρηση ανάμεσα στους συλλόγους του πειραιά και της θεσσαλονίκης αντίστοιχα, σε όλα τα ομαδικά σπορ που διατηρούν τμήματα, αλλά κατά κύρια λόγο αφορά στο ποδόσφαιρο (ανδρών). Ζωντανός για ευρώπη ο παοκ. Τα… κλικ από την προπόνηση του δικεφάλου (pics). Άγριο ξύλο ανάμεσα στους παίκτες! Το έκανες πριν δέκα χρόνια, το 2011, σε γεμάτη τούμπα. Η βαθμολογία της super league.

Πανικός και άγριο ξύλο ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές παοκ και αεκ αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στην. Οι οπαδοί των δύο ομάδων πήραν θέση στα επίσημα, τα οποία χωρίστηκαν στα δύο με διμοιρίες ανάμεσά τους. Παοκ και άρης αύξησαν την διαφορά από την αεκ: Η χιουμοριστική εκπομπή 'οτινάναι' φιλοξένησε τον στέφανο, έναν από τους χούλιγκαν που έπαιξαν ξύλο στον πρόσφατο τελικό κυπέλλου (video). Το ντέρμπι ανάμεσα στον ολυμπιακό και τον παοκ , είναι αθλητική αναμέτρηση ανάμεσα στους συλλόγους του πειραιά και της θεσσαλονίκης αντίστοιχα, σε όλα τα ομαδικά σπορ που διατηρούν τμήματα, αλλά κατά κύρια λόγο αφορά στο ποδόσφαιρο (ανδρών).

Γ' Εθνική: Απίθανα σκηνικά με ξύλο και «ντου» από πρόβατα ...
Γ' Εθνική: Απίθανα σκηνικά με ξύλο και «ντου» από πρόβατα ... from images32.inewsgr.com
Δυστυχώς το ξύλο δεν αποφεύχθηκε στον τελικό του οακα. Ο γιάννης αντετοκούνμπο σπάει τα ρεκόρ και έχει το ακαταδίωκτο. Την δική της χιουμοριστική ματιά στα πρόσφατα σοβαρά επεισόδια του τελικού κυπέλλου ανάμεσα σε παοκ και αεκ, έδειξε η τηλεοπτική εκπομπή. Καραϊσκάκης» για την 6η αγωνιστική των playoff. Ο «κιτρινόμαυρος» οπαδός ξυλοκοπήθηκε ανελέητα από τους οπαδούς του δικεφάλου του βορρά σε σημείο που τον άφησαν αναίσθητο! Η βαθμολογία της super league. Το έκανες πριν δέκα χρόνια, το 2011, σε γεμάτη τούμπα. Μάχες σώμα με σώμα μεταξύ των ματ.

Την δική της χιουμοριστική ματιά στα πρόσφατα σοβαρά επεισόδια του τελικού κυπέλλου ανάμεσα σε παοκ και αεκ, έδειξε η τηλεοπτική εκπομπή.

Στα χέρια ήρθαν κάτσε και μπαρμπόσα, με τον τζεμπούρ σε έξαλλη κατάσταση να κυνηγά αντιπάλους. Η υπογραφή του τσιμίκα στην λίβερπουλ. Ένταση στα επίσημα του οακα κοντά στο 20λεπτο του τελικού κυπέλλου ανάμεσα στον παοκ και την αεκ, ξύλο ανάμεσα σε οπαδούς και ματ. Πιο συγκεκριμένα, αρκετοί οπαδοί της ένωσης προσπάθησαν να μπουν χωρίς εισιτήριο στην θύρα των οργανωμένων περίπου μισή ώρα πριν την μετά από λίγη ώρα (και αρκετό ξύλο) η κατάσταση άρχισε σταδιακά να ηρεμεί. Όταν είδαν ένα αυτοκίνητο στο σημείο, όπου επέβαιναν τέσσερα άτομα, κατάλαβαν πως επρόκειτο για οπαδούς του. Ξύλο στα επίσημα του οακα. Πανικός και άγριο ξύλο ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές παοκ και αεκ αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στην. Η βαθμολογία της super league. Ένταση στα επίσημα του οακα κοντά στο 20λεπτο του τελικού κυπέλλου ανάμεσα στον παοκ και την αεκ, ξύλο ανάμεσα σε οπαδούς και ματ. Άγριο ξύλο ανάμεσα στους παίκτες! Το έκανες πριν δέκα χρόνια, το 2011, σε γεμάτη τούμπα. Μάχες σώμα με σώμα μεταξύ των ματ. Κατέκτησε τον τίτλο για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν η μάντσεστερ σίτι (βίντεο).

Παοκ και άρης αύξησαν την διαφορά από την αεκ: Την δική της χιουμοριστική ματιά στα πρόσφατα σοβαρά επεισόδια του τελικού κυπέλλου ανάμεσα σε παοκ και αεκ, έδειξε η τηλεοπτική εκπομπή. Ο ένας να επιστρέψει στις νίκες, ο άλλος να κυνηγήσει τη 2η θέση. Όλες οι πληροφορίες για τις μεταγραφές (ηλικία, εθνικότητα, θέση, διάρκεια συμβολαίου, ετήσιες απολαβές), τα ρόστερ κ.α. Αυτές θα είναι οι απολαβές του γιαννούλη στη premier league.

Αλύπητο ξύλο και 9 αποβολές σε τελικό Κ17 στη Βραζιλία ...
Αλύπητο ξύλο και 9 αποβολές σε τελικό Κ17 στη Βραζιλία ... from images32.inewsgr.com
Πανικός και άγριο ξύλο ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές παοκ και αεκ αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στην. Αυτές θα είναι οι απολαβές του γιαννούλη στη premier league. Ξύλο στα επίσημα του οακα. Δες τη φουσκωμένη της κοιλίτσα (photos). Η χιουμοριστική εκπομπή 'οτινάναι' φιλοξένησε τον στέφανο, έναν από τους χούλιγκαν που έπαιξαν ξύλο στον πρόσφατο τελικό κυπέλλου (video). Ο γιάννης αντετοκούνμπο σπάει τα ρεκόρ και έχει το ακαταδίωκτο. Επεισόδια πριν την σέντρα του ντέρμπι της αεκ με τον παοκ στο οακα. Ο «κιτρινόμαυρος» οπαδός ξυλοκοπήθηκε ανελέητα από τους οπαδούς του δικεφάλου του βορρά σε σημείο που τον άφησαν αναίσθητο!

Το έκανες πριν δέκα χρόνια, το 2011, σε γεμάτη τούμπα.

Μάχες σώμα με σώμα μεταξύ των ματ. Συγκεκριμένα, είχαν σκοπό να περάσουν από χώρο που απαγορεύεται και να προσεγγίσουν εκείνους της αεκ. Πανικός και άγριο ξύλο ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές παοκ και αεκ αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στην. Αρχική ετικέτες ξυλο αεκ παοκ. Η χιουμοριστική εκπομπή 'οτινάναι' φιλοξένησε τον στέφανο, έναν από τους χούλιγκαν που έπαιξαν ξύλο στον πρόσφατο τελικό κυπέλλου (video). Καραϊσκάκης» για την 6η αγωνιστική των playoff. Ζωντανός για ευρώπη ο παοκ. Η αεκ πρώτα να φέρει παίκτες και μετά προπονητή. Παοκ και άρης αύξησαν την διαφορά από την αεκ: Το ντέρμπι ανάμεσα στον ολυμπιακό και τον παοκ , είναι αθλητική αναμέτρηση ανάμεσα στους συλλόγους του πειραιά και της θεσσαλονίκης αντίστοιχα, σε όλα τα ομαδικά σπορ που διατηρούν τμήματα, αλλά κατά κύρια λόγο αφορά στο ποδόσφαιρο (ανδρών). Την δική της χιουμοριστική ματιά στα πρόσφατα σοβαρά επεισόδια του τελικού κυπέλλου ανάμεσα σε παοκ και αεκ, έδειξε η τηλεοπτική εκπομπή. Όλες οι πληροφορίες για τις μεταγραφές (ηλικία, εθνικότητα, θέση, διάρκεια συμβολαίου, ετήσιες απολαβές), τα ρόστερ κ.α. Δυστυχώς το ξύλο δεν αποφεύχθηκε στον τελικό του οακα.

Στο παρακάτω στιγμιότυπο μπορείτε να διακρίνετε το ξύλο που τρώει ενώ φαίνεται ένας εξ αυτών να σηκώνει το χέρι του κάνοντας νόημα να σταματήσουν παοκ αεκ. Ο ένας να επιστρέψει στις νίκες, ο άλλος να κυνηγήσει τη 2η θέση.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Facebook